header-photo

Kota Bharu...

Lebih 20 tahun berlalu, akhirnya saya tiba juga di KB...
Dan, terus bekerja...
Salah satu kedai makan yang sedap di KB...
Dan insyaAllah, suku kedua tahun 2008 WBSB akan buka cawangan pertamanya di Kota Bharu.

17 reaksi:

blackpurple @ jowopinter said...

Bila agaknya nak jejakkan kaki di KB. Hu hu hu.

Heartless Devilish said...

yo singa..
sapakah itu mamat di dalam gambo?

Helmy Samad said...

Inche Jowopinter - saya macam tak percaya...

makcik reen - itu jejaka yang suatu waktu dulu menjadi pujaan...kini saya tak tahulah...itu en. ujang...

Sukatikaulah said...

Jejaka itulah sekarang ini di kenali sebagai pemerintah wilayah WAKAF MEK ZAINAB...dan timbalannya Tun Zanuar tAIB,AMN,PJK,JKP,JKR.

s.k singapor said...

Salam,

Bro,
Mabruk! Congrats! Tahniah!

Bila agaknya nak buka cawangan di Kota Singa... mintalah izin dari Tok Singa yang ada tongkang...
:D

Wassalam.

Heartless Devilish said...

hep! makcik ke gwe ini?

Maslina Mahbu @ Armiza Nila said...

salam,

Helmy, saya pernah sekali ke KB - sedihnya penat possing satu negatif gambar di kebanyakan tempat istimewa di KB, balik2 nak cuci, roll tak berjalan....

Hmmmm, nampaknya KB tetap melambai tangan nak saya datang balik untuk tangkap gambar lagi....

Kelantan merupakan negeri di Semanjung yang paling saya suka setakat ini - bab melancong kat Rantau Panjang dan pegi Pantai Cahaya Bule...

Sukatikaulah said...

Jangan lupa singgah wakaf che yeh dan wakaf zainab.

Helmy Samad said...

Salam.

Oiii inche ujang...gi imigresenlah buat paspot...

Emila Yusof said...

Tahniah! Jangan lupa jemput saya masa perasmiannya nanti!

Helmy Samad said...

Ni tengah "gadoh" dengan ujang...saya nak buka di Pengkalan Chepa, dia nak buka di Wakaf Mek Zainab...

Emila Yusof said...

Ish Wakaf Mek Zainab tu macam busy je bunyinya...

s.k singapor said...

Salam,

Bro, tak bleh tahan tengok si Ali kat tepi tuh...
Napeeelah tak antar dia dengan Pak Samad and your brother... You tertinggal, I tak kisah, heheheheh....

ainon mohd said...

Istilah "buka cawangan" itu sensitif sedikit. Salah salah, lain pula maknanya!

Helmy Samad said...

Salam.

Hahahaha ibu, saya fikir jauh, tapi tak adalah sejauh itu!

Sukatikaulah said...

`London bridge is falling down..falling downnnn..falling downnn...`..lagu dah hafal...pasport tak siap lagi hahaha.Kena tukar ic baru pulak singa.

Sharrul Rizal Hashim said...

Assalammualaikum,

Tahniah kerana WBSB akan membuka cawangan di Kota Bharu. Senangla saya nanti untuk mendapatkan buku-buku terbaru, tambah pulak kalau buka di Pengkalan Chepa kerana dekat dengan rumah. Kalau perlu apa2 pertolongan dari orang Kota Bharu harap dapat maklumkan. Insyaallah saya akan cuba setakat termampu.