header-photo

Masa depan anak...

Saya ada...tidak ke mana.
Cuma sering berfikir...tentang dunia dan diri.
Risau dan kacau mengenang dunia yang diwarisi anak-anakku...
hatiku benar luluh...
Ali semakin dewasa. Dia 18 bulan kini...
semakin mengenali dunia...
semakin dahagakan input...
dan tentu sekali ini memberikan harapan masa hadapan.

11 reaksi:

Emila Yusof said...

Oh Ali!

Amiene Rev said...

Anak pewaris masa depan.

S.K said...

Oh Ali...
Khalah dah balik SG nih...

Abang Helmy, yang bersendiri pun lagik pikeran tentang masadepan diri ;D

Wassalam...

HABIHA69 said...

Salam kenal...Cute nya adik Ali ittew...bukan setakat pewaris bangsa malah pengukuh dan penyubur agama...Amin.. Mcm. Syaidina Ali Karamallhu Wajhah...

Sharrul Rizal Hashim said...

Tertanya-tanya juga ke mana menghilang, akhirnya kembali semula..tahniah!

sham al-Johori said...

Assalamulaikum wbk.
Abang Helmy, insya-Allah nanti kalau ada masa, saya ingin berkunjung ke kantor baharu di Damansara tu. selamat berkreatif dan terus istiqamah di rumah serba baharu ini.
Tahniah.

ii
Apa khabar Pak Samad di tanah suci? Moga kesihatannya wal-afiat dan sampaikan salam saya kepadanya.

salam kreatif.

Sastri said...

salam...

comelnya ali... saya selalu berkunjung ke mari menunggu entri mengenainya... :D

jowopinter said...

Ali comel!

Heartless Devilish said...

Ali yg sgt cute!!!
uncle singa dah lama ilang...
windu ngan entry² uncle...

ainon mohd said...

Saya baru dapat cucu pertama. Perempuan.

S.K said...

Puan Ainon, mabrouk. Tahniah :)

Abang Helmy, I love the Ali's photos, tapi, baru terperasan lah that first photo...
Sangat Bermakna...
Boleh frame, jual...

Wassalam...