header-photo

68 Soneta Pohon Ginkgo


Karya baru Pak Samad

Buku ini laku sebanyak 483 naskhah semasa KLIBF 2008!

13 reaksi:

Emila Yusof said...

Yay!

mxypltk said...

Ini buku puisikah? Sonnet in English refers to poem.

MODERATOR said...

Assalamualaikum Abang Helmy. Semoga Sihat sejahtera bersama famili tercinta. Pak Samad sihat?

Dengan Izin dan Budi Bicara Tuan Punya Blog yang dikasihi,

Foto-Foto Terkini "PERHIMPUNAN RAKSASA RAKYAT DI DEWAN SULTAN SULAIMAN", KG. BARU, KL. Tarikh:14hb. April / Masa: 8.30pm - 10.30pm (Sejarah Tercipta!)

Foto-Foto Eksklusif Hanya Daripada

theindiestory.blogspot.com

CHECK IT OUT! tq

s.k singapor said...

Salam,

Yay!
I like the odd number...

Arini, tak bleh beli pape kat keje coz terlupe purse cume ada duit m'sia je, huhu...
(Panggilan ke sana selamanya, kah? ;D )

Mxypltk, ya, ini puisi berbentuk soneta/sonnet yang dikarang oleh Pak Samad Said...

Masih reformis di usianya...

Bro Helmy yang kerennn, ni ada terfikir nak undang Bapak ke Singgapoor untuk acara penyair mude, mungkin, fourth quarter of year...Nanti risik-risikkan kalau-kalau dia berminat...
"Risik" je dulu, heh... Lepas tu, dah konferm, baru boleh "pinang" ;D

Wassalam...

Shaira Amira said...

Abg Helmy, tahniah kepada Wira Bukit dan Pak Samad sendiri kerana menerbitkan karya yang sebegini "thoughtful"!

Nazmi Yaakub said...

Uih.. ramai tu. Saya timbulkan monsun sastera di blog. Tak timbulkan dalam berita yg saya tulis. Lagipun, hanya fakta yg dilaporkan.

Jadi, kami tunggu Junlah. Sama ada, ada monsun atau tak melanda sastera tanah air :)

Aisyah Husein Rais said...

saya salah seorang pembelinya!;)

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah! Alhamdulillah...

Saya salah seorang darinya...

Heartless Devilish said...

wor..congrates ankel..

penawar said...

Alhamdulillah....

Saya dah membaca semua puisi Pak Samad dalam Soneta ni..

Kagum dengannya.. Fikirannya jauh.
Bertemu dengannya pun terasa seperti banyak yang mahu ditanya.

Tahniah untuk semua ya!

jayaprakashkuttan said...

I wish I could unerstand you well.

Anonymous said...

saya perlukan buku ni segera... huhuhu.. camaner nak dapatkan buku ni? tak sempat nak beli masa KLIBF ari tu.. arap korang bagi kerja sama... :(

Helmy Samad said...

Salam.

Boleh hubungi PTS Publication & Distributors atau www.ujanailmu.com.my.

Terima kasih