header-photo

Ali oh Ali...

Sudah boleh berdiri...
berjalan beberapa langkah...
mengintai...
bersorak...
mengejek...
berani...
mengacah...
Ali hampir setahun dan saya masih rasakan seperti baru semalam dia lahir...

17 reaksi:

DalieY said...

rasa seperti baru semalam "check in" ke hospital pakar pantai.
pejam celik, masuk darjah satu.
pejam celik, dah nak dapat menantu.
Haaaa.....

Heartless Devilish said...

tgu ali berlarik laks..
dan gi skolah

Aisyah Husein Rais said...

Ali sangat comel!

Emila Yusof said...

Emak saya kata, sampai bercucu pun masih rasa seperti baru semalam...

3 hari lagi! Auntie Ames tak tahu nak beri hadiah apa pada Ali!

Helmy Samad said...

Amy, Ali kata dia nak MacBook Air...tengkiuuuuuu

ainon mohd said...

Ali sungguh hensem.

s.k singapor said...

Salam,

Ali, Khalah belum sempat pun nak dokong Ali... dah nak berjalan, daaah...
Dah setahun, ke?

Dah nak setahun Khalah bermain di sini, semuanya bermula sebab terpesona melihat Ali menguap, huhuhu...
Entri ini:

http://helmysamad.blogspot.com/2007/05/ali-2.html

Ah, bro, terima kasih atas kenangan-kenangan indah ini!

Wassalam...

Helmy Samad said...

Salam Sis,

ishhh macam taman permainan pula blog ini ya...:p

Azhar Abdullah said...

jalan-jalan kat ruang maya ni terjumpa pulak blog you..kenal tak I?hehe...

dah besar Ali ye...keep in touch bro...regards to Daliey..

Emila Yusof said...

Oh! Ali sungguh advance! Tapi saya rasa bukan Ali yang mahu tapi bapaknya! Hehehe!

Helmy Samad said...

Salam.

Saya semakin percaya dunia ini semakin mengecil...saya kenal dan ingat pada anda Encik Azhar :)

Amy, tak tak dia mmg mahu MacBook Air...betullll, tak percaya tanya Daliey...hehehe

Emila Yusof said...

Hehe yelah tu! Anyway, bawak Ali sat kat sini, depan comment box ni, Auntie Ames nak cakap sikit:
"Aliiii.......hepi besday!!! Semoga cepat berlari! I laf you!"

Okems, sekian terima kasih.

April 30

blackpurple @ jowopinter said...

Ala..ala...Comelnya dia... :)

puteribongsu said...

Hepi besday boy!

Anonymous said...

Salam.

Bro,you bagi I playground, you bagi I zoo, you bagi I Ali...
Ape lagik?
Main-main dengan Ali lah, jadiknya! Huhuhu....

Kak Ames, kalau gi shopping MacBook Air tuh, beli ekstra, k?
Time kaceh :D

Ali, Happy Birthday!
*muacks*

Wassalam...

s.k singapor said...

Ooops, lupe plak letak nama, heh...

m i s s f i z a said...

ali sgt cOmel.. :)