header-photo

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2008

Wira Bukit Sdn. Bhd.
Lot 2088 & 2089
Dewan Tun Razak 2 (TR2)
Pusat Dagangan Antarabangsa Putra
Kuala Lumpur
4 - 13 April 2008

Berita lain: 1) Sila ke http://klbookfair.com/index.php/exhibitor/
dan lihat berapa banyak gerai WBSB!!!
2) Pak Samad akan berada di gerai WBSB sepanjang KLIBF insyaAllah.

20 reaksi:

S.K Singapor said...

Salam,

saya memang looking forward to this... untuk bertemu Ali...

Oh, Aliii... tak sabarnya hati nak bertentang mata, berbalas senyuman antara gigi tak bergigi... ;D

Wassalam.

Jie said...

Saya tidak pernah ketinggalan, InsyaAllah tahun ini juga akan cuba menghadirkan diri

Heartless Devilish said...

uncle...
saya akan pegi juga..mmg tak penah miss pun...
smoga tahun nie kiter bertemu eh..

Jiwa Rasa said...

Sdr Helmy,

Tahniah kepada WBSB!
Saya masih ingat lagi tahun lepas sdr mengeluh tidak beroleh gerai di Pesta Buku KL. WBSB hanya menumpang di gerai PTS.

Kali ini WBSB sudah ada gerai sendiri, dan banyaknya gerai!!!

Tahniah! Ada rezeki kita jumpa di sana.

Emila Yusof said...

Wah! Banyaknya gerai WBSB :P

S.K Singapor said...

Salam,

bro, dah banyak-banyak booth tu, you mesti perlukan volunteer booth-sitter, kan?
Nanti I bawak sleeping bag! lol!
(save duit hotel, heh...)

Mode penyair tengah 'on' tinggi nih, so, dah tak sabar nak baca soneta Pak Samad dari Korea tu... (puisi pertama yang ditulis setelah bertahun 'kemarau puisi' diilhamkan oleh "Ilham Di Tepi Tasik"...Ruh ilham sampai dari penyair ke penyair!)...
Alangkah romantisnya, kalo dapat baca soneta di bawah lampu malap dewan, berselimutkan sleeping bag...

*off planning for trip*

Wassalam.

SitiNur said...

Nak dtg ni. Buka sampai pukul brapa?

-Andura-

blackpurple @ jowopinter said...

Salam.

Pengalaman bertemu sdra dan Pak Samad kelmarin amat bermakna buat saya. Sungguh. :)

Terima kasih.

Maslina Mahbu @ Armiza Nila said...

Salam buat sdra Helmy dan Pak Samad.

Sedih kerana saya tak dapat ke KL. Membaca komen blogger tentang WBSB dan KLBF saja rasa teruja...apatah bertemu Pak Samad.

Di Kuching, saya mendapatkan karya2 Pak Samad melalui Ujana Ilmu yang paling cepat...harap2 karya terbaru Pak Samad sampai ke tangan saya :-)... Jauh tapi dekat di hati.

Salam hormat,
Armiza Nila @ Maslina Mahbu

Azzam Supardi said...

Helmy, saya nantikan novel Salina, Hujan Pagi dan Langit Petang terbitan Wira Bukit, bukan DBP. Saya harap ia tidak mengambil masa yang lama.

Jumpa nanti di Pelancaran Novel Faisal Tehrani.

Nissa' Yusof said...

soneta oh soneta.. sabtu haritu tak dapat beli. bajet ketat. insyaAllah sebelum pesta buku berakhir, saya datang lagi=)

dewangga sakti said...

Tahniah Abg helmy,
Akhirnya dpt bertemu. Buku terbaru Pak samad pun sudah dibeli semalam.Memang satu pengalaman yg personal membeli buku terus drpd penulis dan dilayan dgn sangat baik oleh Pak Samad.
Teruskan mengeluarkan buku-buku yg bermutu!
Cover Soneta itu amat menarik!
Wassalam.
Zul

zawanbaba said...

Abg Helmy, terima kaseh baju dan topi Wira Bukit tu ya. Sangat bangga bila memakainya.hahaha..nanti boleh mintak lagi?

Shaira Amira said...

uh...abg helmy, boleh saya tanya siapa ya anak muda bercermata yang selaku fotografer di booth wira bukit tu? hensem lah. hehe.

Helmy Samad said...

Salam.

Terima kasih semua.

kemeja t dan topi boleh minta selagi stok masih ada...

shaira - anak muda berkaca mata selaku fotographer itu anak buah saya. Dalam keluarga kami dialah yang paling poyo...bayangkan yang lain...hahahahhaha :p

Shaira Amira said...

kalau x keberatan, berapa ya umurnya..hehe

Helmy Samad said...

Salam.

Umurnya 18 (tahun ini). Ada apa-apa lagi pertanyaan?

Hehehe :p

Shaira Amira said...

owh okay..saya juga 18 tahun ini *wink

shud hv known by his stance n the way he looks ..:P

nurazzah8 said...

salam perkenalan,
saya berkesempatan bertemu Pak Samad hari sabtu lepas...

s.k singapor said...

Salam,

bro, must really thank Pak Samad sebab layanan yang besh kat pesta buku... Of course, you pun T_T (walaupun you lupe nak offer I minum ;D heh...)

I oso terharu dengan Kak Lina, anaknya allahyarham Usman Awang, yang layan I dengan sebegitu baik... Macam-macam dia share with me... You all tak kisah "oghang" betul lah... I ni sape ajelah T_T

S.K emo nih... This month, kami akan mulakan something and we will begin with SN Usman Awang...
Thank you all very much (and we won't ever tire of saying it)...
Mudah-mudahan, segala usaha diberkati dan mendapat keredhaanNya...

Lambaian dari kejauhan...

Wassalam.